Новини
31 Жовтня 2019
1 845

“Розумне” дзеркало для тренувань: Фітнес-стартап Mirror залучив $34 мільйони

Компанія також випускатиме програми тренувань та уроки медитації спільно з Lululemon

Фото: Mirror/Instagram

Нью-йоркський стартап Mirror, який випускає інтерактивні дзеркала для домашніх тренувань, залучив $34 млн, повідомляє Business Insider.

Інвестори: Раунд фінансування очолив хедж-фонд Point72. Серед інших інвесторів — американський ритейлер Lululemon і супермодель Карлі Клосс. Розміри вкладень не уточнюються.

Контекст: Mirror уклала стратегічне партнерство з Lululemon, в рамках якого компанії випустять спільні програми тренувань і уроки медитації.

• Класи будуть доступні на пристроях Mirror.

• Дзеркало коштує $1,5 тис.

Чому це важливо для Lululemon: Як зазначає видання, співпраця з фітнес-стартапом дозволить Lululemon залучити нових клієнтів і вийти за рамки ринку спортивного одягу, так як конкуренція в цьому сегменті продовжує наростати.

Крім того, партнерство Mirror і Lululemon означає впевненість найвідомішого американського бренду в сфері спорту, ​​що домашні тренування — майбутнє фітнесу. На думку експертів, непостійні клієнти спортзалів, швидше за все, залишаться вдома, якщо зможуть виконувати ті ж тренування більш зручним способом.

Нагадаємо, американський стартап Peloton Interactive Inc., який займається розробкою і продажем тренажерів Bike з “розумною” велодоріжкою Tread, подав заявку на первинне публічне розміщення акцій (IPO), яке, ймовірно, стане одним із найбільших в цьому році. Спочатку стартап планував залучити $500 млн, але згодом сума змінилася на $1,3 млрд.

Також, у новому раунді фінансування додаток для медитації Calm залучив додаткові $27 млн, що дасть можливість компанії зібрати $115 млн в серії B, а також досягти загальної суми фінансування бізнесу в $143 млн.

Як відомо, у лютому у другому раунді фінансування компанія Calm залучила $88 млн. Інвестори оцінили компанію в $1 млрд. Основним інвестором раунду стала компанія TPG Growth. В інвестуванні також взяли участь акторське агентство Creative Artists Agency, Calm – Insight Venture Partners і фонд актора Ештона Кутчер Sound Ventures.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram