Новини
30 Липня 2019
1 490

Rozetka.Travel: Онлайн-гіпермаркет запускає віртуальне туристичне агентство

До сервісу вже приєдналися Anex Tour, TUI, Tez Tour, Pegas Touristik, Mouzenidis Travel й інші

Фото: rau.ua

Український онлайн-гіпермаркет Rozetka запускає віртуальне туристичне агентство Rozetka.Travel – онлайн-сервіс, який дозволяє забронювати та оплатити тур онлайн, пише AIN.UA з посиланням на повідомлення прес-служби компанії.

Згідно з повідомленням, новий сервіс дозволяє купити тур, не відвідуючи агентство. Всі документи – договір на туристичне обслуговування з туроператором, авіаквитки, ваучер на заселення, медична страховка – будуть з’являтися в особистому кабінеті покупця, а також дублюватися на e-mail.

“Всі звикли легко купувати онлайн авіаквитки, бронювати готелі, квартири по всьому світу. Але покупка туру по масовим чартерним напрямкам (Туреччина, Єгипет, Греція та іншим країнам) все ще чомусь передбачає відвідування турагента. Ми хочемо це змінити”, – коментує CEO Rozetka Travel Юлія Челікпазу.

До Rozetka.Travel вже приєдналися Anex Tour, TUI, Tez Tour, Pegas Touristik, Mouzenidis Travel тощо.

Сервіс поки що працює в режимі бета-тестування. Крім того, працює цілодобова телефонна служба підтримки, плануються офлайнові точки. Коли сервіс запуститься, у компанії поки що не повідомляють.

Rozetka.Travel побудована на базі стартапу TripSee, який Rozetka купила після об’єднання з EVO.

Стартапу 1 липня 2018 р. вдалося успішно запустити готовий сервіс. В активний сезон через сервіс продавалося близько 100 турів на місяць.

Нагадаємо, туристична інтернет-компанія Traveloka веде переговори про залучення капіталу, в результаті якого індонезійський стартап може бути оцінений у $4,5 млрд.

Як відомо, Airbnb запустила пакет подорожей Airbnb Adventures, чим перетворюється на повноцінно-туристичну агенцію. Компанія переводить свою бізнес-модель з виключно оренди будинків і квартир на створення платформи.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram