Новини
14 Березня 2022
861

Російський фастфуд визнав: Замінити McDonald’s не зможе

“Ми так не вміємо”

Засновник російського фастфуду Теремок Михайло Гончаров заявив, що McDonald’s у росії найближчими роками ніхто не зможе замінити. Про це він написав у Facebook.

“Місце McDonald’s у росії, звичайно ж, ніхто не займе, тому що аналогічного за складністю та системою бізнесу в росії ні в кого зараз просто немає. Ми так, як вони, робити не вміємо. Ні технологічно, ні з точки зору менеджменту та маркетингу. Можна нас за це лаяти, але давайте тоді вже лаяти й наших учених за те, що вони не лауреати Нобелівських премій, і наших інженерів, за що вони не створили айфон у росії”, — заявив Гончаров.

Він сказав, що McDonald’s став результатом багатьох десятиліть тяжкої праці керівників, маркетологів та інших працівників. Тому думати, що “можна ось так сісти й створити за два-три місяці чи два-три роки” аналог, можуть лише “йолопи”.

Нагадаємо, Вінниччина запрошує підприємства з територій, які перебувають під обстрілами окупантів, тимчасово розгорнути свої потужності на базі місцевих підприємств. На території області є низка підприємств, які фактично не працюють чи працюють не на повну потужність.

Тим часом АТ “Укрзалізниця” збільшить мінімум удвічі пропускну спроможність західних залізничних прикордонних переходів із країнами ЄС. Це дозволить наростити експортні можливості України, зокрема для перевезення аграрної продукції, доки ворог блокує наші основні морські порти.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram