Соцмережі
31 Березня 2022
756

Роман Сульжик: Імперія паде

Цієї ночі дивився як працює наша ППО в небі Києва, це було неймовірне видовище.

І я став думати, на що ж схожа наша війна за незалежність. Є багато параллелів з війною за незалежність США — всі в Європі теж спочатку вважали що вони не мали жодніх шансів проти Англії, в як вона скінчилось ми всі знаємо.

Але потім я виришів що всеж вона більш схожа на війну Наполеона з россійскою імперією. Тому не потрібно було нападати, він і так вже панував над всією Європою. Але він почував себе зухвало, зібрав 400 тисячну Grand Armee, та пішов воювати. Тільки 15т повернулось назад, і його імперія пала через пару років.

Наполеон програв коли його перший солдат перетнув кордон — тому що напад на россійську імперію був стратегичною помилкою. Так і путін програв свою війну в той момент коли перший танк перетнув кордон з Україною. путін не очікував що весь світ стане пліч о пліч з нами, і що Українці будуть так боронити свою землю.

Я розумію, що неможливо порівнюявати особистость жалюгідного кремлівського карлика з Наполеоном. Але як і імперія Наполеона, імперія путіна паде після його поразки в Україні. Тільки ми заплатимо за це величезну ціну — тисячами загиблих Українців, здебільше мірних людей.

Тому я вважаю нам вкрай важливо вивести на перший пункт репарацій не збитки бізнесам та інфраструктури, а саме людей. Я б хотів щоб ми змусили путинську россію сплатити по мілліону доларів родині кожного загиблого, наприклад по 100 тисяч на рік протягом десяти років.

Тоді майже в кожному регіоні країни з‘являться сім‘ї-мілліонери, і вони дадуть набагато більший повштох економіці країни ніж немінуче “велике відбудівництво”.
Це була б справжня перемога нашої діпломатії, якщо б це було першим пунктом будь якого мирного довору. Я розумію зо це важко, яле я вірю в наших дипломатів. І я вірю в ЗСУ. І вірю в Україну понад усе!

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram