Новини
23 Червня 2021
718

Rocket запустила доставку їжі у Франції та Греції

Компанія планує вийти ще на 10 європейських країн

Фото: Na chasi

Український сервіс доставки їжі під новим брендом Rocket почав роботу в грецькій столиці Афіни та французькому місті Лілль, який є другою за величиною агломерації після Парижа, повідомляє пресслужба компанії.

На сьогодні український сервіс працює вже в 5 країнах і 33 містах.

У грудні 2020 року компанія вийшла на ринок Кіпру — доставка працює в Нікосії та Лімасолі. У квітні сервіс запустився в столиці Нідерландів, Амстердамі.

У планах цьогоріч — запуск доставки в 10 європейських країнах.

Довідково. Rocket — український сервіс доставки, заснований у 2018 році як Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Сьогодні кур’єри Rocket доставляють замовлення у 28 українських містах, серед яких 18 обласних центрів, а також в п’яти містах ЄС.

Нагадаємо, у США набувають популярності віртуальні бренди, які ресторани запускають спеціально для сервісів доставки, щоб залучити нових клієнтів та зайняти кухні. Це недорогий спосіб для ресторанів збільшити продажі під час коронакризи без будівництва нових площ. Докладніше — за посиланням.

Аналітики сервісу доставки Rocket, дослідили замовлення за минулий рік і назвали найпопулярніший вид піци в різних містах країни.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram