Новини
11 Грудня 2019
1 019

Річні продажі компанії Beyond Meat зростуть до $325 мільйонів

За умови, що McDonald’s продаватиме на рік до понад 250 мільйонів бургерів на рослинній основі

Корпорація McDonald’s Corp, тестуючи продукцію Beyond Meat в канадських ресторанах, протягом дня продає 20-30 гамбургерів на рослинній основі. При тому, що продажі в густонаселених районах країни досягають 100 гамбургерів на день, повідомляє Reuters, посилаючись на дані швейцарського інвестиційного банку UBS, який здійснював перевірку у цій галузі.

Зазначається, що згідно із підсумками перевірок тестових продажів, найбільша у світі мережа ресторанів швидкого харчування може щорічно продавати понад 250 млн гамбургерів через 14 тисяч власних ресторанів у США.

“А це призведе до збільшення продажів компанії Beyond Meat у розмірі $325 млн на рік”, – зазначають в UBS. Хоча й попереджають, що McDonald’s традиційно отримує гамбургери від більш ніж одного постачальника.

McDonald’s у вересні став однією з останніх великих мереж швидкого харчування, які почали тестувати бутерброд на рослинній основі, запустивши продажі у 28 ресторанах на південному заході Онтаріо.

Проте, за інформацією видання, аналітики та галузеві консультанти підняли питання щодо того, чи є популярність м’ясних бургерів на рослинній основі стійкою і чи буде обсяг продажів комерційно життєздатним для того, аби залишатися в меню.

“Дехто з них вважає, що франшизі McDonald’s потрібно буде продавати 300-400 бургерів на тиждень, аби вона була життєздатною”, – йдеться у повідомленні.

У свою чергу у McDonald’s не повідомили щодо свого ставлення до запуску на національному рівні або про те, як проходять випробування.

Раніше Investory News писали, що американський стартап Beyond Meat продаватиме свої бургери в українських закладах.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram