Новини
5 Березня 2020
1 102

Рейтинг: У Франкфурті найдорожча елітна нерухомість

А от за $1 мільйон у Монако можна купити тільки 16 квадратних метрів житла

Бізнес-столиця Німеччини Франкфурт стала містом, де житло у 2019 р. дорожчало швидше за все. Це випливає зі щорічного звіту The Wealth Report 2020 міжнародної консалтингової компанії Knight Frank.

У Франкфурті ціни на житлову нерухомість минулого року зросли на 10,3%. На другому місці опинився португальський Лісабон (9,6%), азіатські Тайбей і Сеул розташувалися на третьому і четвертому місці. Всі зміни цін визначені в місцевій валюті.

При цьому містом із найдорожчим елітним житлом залишається Монако. На $1 млн там можна купити тільки 16 кв. м нерухомості. А от в Сан-Паулу (Бразилія) за ціж кошти можна придбати 202 км. м.

Investory News дізнавалися про ризики та переваги придбання житлової й комерційної нерухомості та чи є можливість стати власником будинку за кордоном.

Нагадаємо, китайська онлайн-платформа брокерів нерухомості Beike Zhaofang розглядає можливість залучення не менше $1 млрд на IPO в 2020 р., хоча місце проведення лістингу ще не визначено.

А от компанія з нерухомості Aroundtown SA, що базується в Люксембурзі, погодилася купити німецьку TLG Immobilien AG (спеціалізується на комерційній нерухомості). Об’єднана компанія стане найбільшим комерційним орендодавцем Німеччини з активами понад €25 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram