Новини
3 Січня 2020
1 257

Рейтинг: Названо ТОП-20 найбезпечніших авіакомпаній світу у 2020 році

Сьомий раз поспіль перше місце займає австралійський авіаперевізник Qantas

Сьомий раз поспіль найбезпечнішою авіакомпанією світу названо австралійського авіаперевізника Qantas, який, крім того, отримав звання найдосвідченішого в галузі.

Перевізник працює вже 99 років і є лідером у розробці аеронавігаційної системи майбутнього, реєстратора польотних даних для спостереження за роботою літака та екіпажу, систем автоматичної посадки з використанням GPS, про це йдеться у рейтингу Топ-20 найбезпечніших авіакомпаній світу і Топ-10 найбезпечніших лоукостів світу на 2020 рік, підготовлений австралійським сайтом AirlineRatings.com.

Слідом за Qantas розмістилася Air New Zealand, а на третьому місці опинилася EVA Air. До п’ятірки найбезпечніших авіакомпаній потрапили також Etihad і Qatar Airways.

Топ 20 Найбезпечніших авіакомпаній світу:

1. Qantas
2. Air New Zealand
3. EVA Air
4. Etihad Airways
5. Qatar Airways
6. Singapore Airlines
7. Emirates
8. Alaska Airlines
9. Cathay Pacific
10. Virgin Australia
11. Hawaiian Airlines
12. Virgin Atlantic
13. TAP Air Portugal
14. SAS
15. Royal Jordanian
16. Swiss
17. Finnair
18. Lufthansa
19. Aer Lingus
20. KLM

До Топ-10 Найбезпечніших бюджетних авіакомпаній світу віднесли: Air Arabia, Flybe, Frontier, HK Express, IndiGo, Jetblue, Volaris, Vueling, Westjet, Wizz Air.

Додається, що під час складання рейтингів враховувалася статистика аварій та інцидентів у перевізників, результати урядових аудитів та перевірок з боку наглядових органів, прибутковість, вік авіапарку тощо.

Раніше Investory News писали, що наприкінці 2019 року Wizz Air Holdings Plc оголосила про створення першої за межами Європи дочірньої компанії Wizz Air Abu Dhabi в Об’єднаних Арабських Еміратах.

А наприкінці вересня після п’яти років будівництва у Пекіні офіційно розпочав роботу найбільший у світі міжнародний аеропорт Дасін.

Про те, як Майкл Кевін О’Лірі – ірландський бізнесмен і генеральний директор перетворив банкрута Ryanair у найбільшого в Європі бюджетного авіаперевізника можна прочитати в матеріалі Investory News “Правила бізнесу Майкла О’Лірі: Я прийшов закрити Ryanair, але залишився там на 20 років”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram