Новини
29 Квітня 2021
583

Рада призначила Германа Галущенка міністром енергетики

За відповідне рішення проголосували 305 депутатів

Верховна Рада України (ВРУ) підтримала призначення віцепрезидента “Енергоатому” Германа Галущенко міністром енергетики. За відповідне рішення проголосували 305 депутатів, пише Укрінформ.

Як повідомлялося, представники партії “Слуга народу” ще 22 квітня обговорили його кандидатуру на посаду міністра енергетики. Пізніше, 26 квітня, фракція почала збирати підписи за призначення Галущенко. А через два дні підтримав його і Комітет з енергетики та житлово-комунальних послуг.

Галущенко є віцепрезидентом НАЕК “Енергоатом” з травня 2020 року. У 2013-2014 роках він вже працював у цій компанії на посаді виконавчого директора з правового забезпечення.

Також Галущенко працював в органах прокуратури, Міністерстві закордонних справ. Обіймав посади заступника керівника департаменту Секретаріату (Адміністрації) Президента України, директора департаменту судової роботи Міністерства юстиції.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України днем раніше ухвалив рішення про звільнення з посади глави НАК “Нафтогаз” Андрія Коболєва.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram