Новини
1 Жовтня 2021
598

PwC дозволила своїм співробітникам назавжди залишитися на віддаленці

При цьому компанія уріже заробітні плати тим, хто захоче працювати з дому

Консалтингова компанія PwC дозволить своїм американським співробітникам повністю перейти на віддаленку. Про це пише Reuters з посиланням на заступника керівника відділу кадрів PwC Іоланду Сілс-Коффілд.

“Ми багато чому навчилися за час пандемії, і дистанційна робота, оскільки ми думаємо про еволюцію і гнучкість, є природним наступним кроком. Якщо співробітник клієнтської служби, який має хорошу репутацію, хоче працювати з дому, нехай працює”, — зазначила Сілс-Коффілд.

За даними видання, нововведення торкнеться 40 тис. осіб, що зробить PwC одним з найбільших роботодавців, які створили умови для постійної віддаленої роботи. Однак Сілс-Коффілд попередила, що компанія буде розраховувати зарплату працюючих з дому, виходячи з місця, в якому вони будуть жити.

Деякі компанії користуються схожою системою розрахунку оплати праці. Наприклад, Google, Facebook і Twitter теж урізали зарплати співробітникам, які переїхали в дешевші райони.

Співробітникам, які перейдуть на віддалену роботу, потрібно буде приходити в офіс не частіше трьох разів на місяць — на термінові наради, тренінги та зустрічі з клієнтами.

Нагадаємо, Facebook запустила тест нової програми для віддаленої роботи у віртуальній реальності, де користувачі гарнітур Oculus Quest 2 можуть проводити зустрічі, на яких їх будуть представляти аватари.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram