Новини
18 Вересня 2020
776

Prozorro переходить на грошові винагороди для багхантерів

За кожну вразливість найвищого рівня тепер багхантери отримуватимуть до 2,8 тисячі гривень

Багхантери, які допомагають знаходити уразливості в електронній системі торгів ProZorro, відтепер отримуватимуть грошову винагороду. Змінюється і формат проекту, повідомляється на сайті ProZorro.

Тепер з 17 вересня за кожну вразливість найвищого рівня (Р1) багхантери отримуватимуть 2,8 тис. грн, за Р2 — 1,4 тис. грн, за Р3 — 840 грн. Вразливості найнижчого рівня — Р4 та Р5 не нагороджуватимуться.

Крім того, кожен багхантер отримуватиме бали за знайдені вразливості. Рейтинг багхантерів оновлюється щомісяця.

Змінилась і форма самого проекту Prozorro Bug Bounty, яка була запущена електронною системою закупівель Prozorro у червні цього року. Раніше у програмі брали участь тільки ДП “Прозорро” та електронні майданчики, підключені до системи закупівель. Тепер до проекту долучилася громадська організація “РЕСКІЛЛ”, яка займатиметься координацією та виплатами винагород.

Пошук вразливостей у системі проходить у тестовому середовищі та ніяк не позначається на функціонуванні електронної системи закупівель. Учасники мають необхідні доступи, інструментарій та необмежену кількість часу на дослідження. Кожен учасник може подати звіт про знайдені вразливості на електронну пошту Prozorro.

Нагадаємо, 3 15 вересня почав працювати перший державний онлайн-магазин Prozorro Market. Маркетплейс допоможе малому та середньому бізнесу продавати свої товари державі.

Як відомо, система електронних публічних закупівель Prozorro інтегрувалася з Державною казначейською службою України. Тепер інформація про всі оплати за договорами про закупівлю буде безпосередньо на порталі Prozorro.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram