Новини
27 Жовтня 2021
603

Промо до Дня холостяка: Китайський стрімер продав товари на $1,7 мільярда за 12 годин

Через ажіотаж майданчик Alibaba Taobao працював зі збоями

Популярний китайський блогер Остін Лі Цзяці (відомий також як Lipstick King) провів 12-годинний стрим для промокампанії до Дня холостяка на Alibaba Taobao. За цей час з його допомогою майданчик продав товарів на $1,7 млрд, повідомляє Business Insider.

Асортимент варіював від косметичних продуктів Shiseido до навушників AirPods. “12-годинний стрім, за даними блогера, отримав близько 250 млн переглядів”, — зазначає видання.

Інша популярна стрімерка, Viya, за час свого 14-годинного марафону продала товарів на $1,25 млрд.

Ці марафони були настільки популярні, що програма для покупок Alibaba Taobao якийсь час погана працювала через наплив відвідувачів.

“День холостяка” — аналог Black Friday в Китаї, який святкується з 90-х років, і зародився серед студентів вишів. Дата 11.11 складається із суцільних одиниць та символізує самотність. Вважається, що 11 листопада є одним із найсприятливіших у році для запровадження нових знайомств та зав’язування стосунків.

На розпродажах, присвячених цьому дню, китайські магазини традиційно б’ють рекорди за обсягами торгів.

Нагадаємо, що минулого року День холостяка приніс Alibaba $75,1 млрд. Акція тривала три дні — так у компанії намагалися знизити тиск на логістичну сферу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram