Новини
4 Вересня 2019
1 112

Призначення: У UNIT.City назвали нового керівника

Ним таки став француз Домінік Піоте — експерт у цифрових трансформаціях

На фото: генеральний директор київського інноваційного парку UNIT.City Домінік Піоте

Засновник інвестиційної групи UFuture Василь Хмельницький призначив генеральним директором київського інноваційного парку UNIT.City француза Домініка Піоте (Dominique Piotet), оскільки 1 жовтня у чинних керівників-партнерів Макса Яковера (CEO) та Максима Бахматова закінчується трирічний контракт, але вони залишаються на позиції радників. Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Хлопці йдуть з 1 жовтня, але залишаються радниками”, — зазначив Хмельницький.

За даними компанії, Домінік Піоте понад 20 років займається цифровими трансформаціями для компаній зі списку Fortune 500 як консультант і корпоративний менеджер.

Раніше Піоте обіймав посаду СЕО інноваційного агентства Fabernovel US. Всього за рік він подвоїв розмір і доходи компанії, а також підтримав відкриття Fabernovel в Азії.

До цього Домінік був власником компанії Rebellion Lab, яка займалася розробкою цифрових стратегій і консалтингових послуг в Кремнієвій долині. Згодом Піоте успішно продав Rebellion Lab компанії Fabernovel.

Як повідомляється, інвестгрупа UFuture українського підприємця Василя Хмельницького планує протягом 2019 р. збільшити інвестиції в різні бізнеси на 20% — до $60 млн, а також вийти на міжнародний рівень.

Інноваційний парк UNIT.City офіційно відкрився у квітні 2017 р. на території колишнього Київського мотоциклетного заводу. На його території розташовані коворкінг, IT-школа UNIT Factory, три лабораторії, три бізнес-кампуси, фонд і п’ять акселераторів, два ресторани та спорткомплекс. До початку 2019 р. в технопарку було забудовано вже 50 тис. кв. м, а його резидентами стали понад 100 компаній.

В UNIT.City також почалося будівництво житлових корпусів, які повинні зайняти близько 30% його площі. Планувалося здати перші об’єкти в експлуатацію у квітні 2020 р. Також планується, що до 2025 р. загальна площа UNIT.City складе 500 тис. кв. м.

За даними агенції Інтерфакс Україна, ТОВ “Юніт Холдінгс” створено в листопаді 2017 р., основним видом діяльності є розробка будівельних проектів. Згідно з даними Єдиного держреєстру, учасником ТОВ є ЗАК “Дінперо інвестментс Лімітед” (Кіпр), кінцевим бенефіціаром виступає Василь Хмельницький. Розмір статутного капіталу складає 50 тис. грн.

Нагадаємо, Investory News  підготували фоторепортаж нового третього бізнес-кампусу UNIT.City. Загальна площа парку збільшилася до 30 тис. кв. м.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram