Новини
13 Жовтня 2020
946

Пріоритет онлайну: Disney оголосив про реорганізацію бізнесу

Пандемія дала поштовх розвитку потокових сервісів 

Американська компанія Walt Disney анонсувала внутрішню реорганізацію, яка дозволить їй зробити пріоритетним випуск фільмів, серіалів і передач для стрімінгових сервісів, повідомляє прес-служба Disney. На фоні пандемії коронавірусу потокове мовлення стає найбільш важливим аспектом медіабізнесу компанії.

Творчі команди Disney будуть виділені в три підрозділи:

Студійний. Зосередиться на створенні фірмового театрального та епізодичного контенту на основі франшиз Disney для театральних виставок, Disney + та інших потокових сервісів компанії. До складу групи увійдуть студії Disney live action, Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, 20th Century Studios і Searchlight Pictures.

Розважальний. Займатиметься створенням розважальних епізодів і оригінального повноформатного контенту для потокових платформ компанії, а також її кабельних і мовних мереж. До складу групи увійдуть ABC News, National Geographic і канали Disney.

Спортивний. Буде зосереджено на спортивних програмах телеканалу ESPN в прямому ефірі, а також на спортивних новинах і оригінальному спортивному контенті без сценаріїв для інших кабельних каналів.

Кожен з підрозділів буде відповідати за випуск контакту для різних каналів дистрибуції, але стрімінг стане основним з них.

Стрімінг-сервіс Disney + почав працювати в кінці 2019 р. Під час пандемії коронавірусу Disney використовувала його для прем’єри фільму “Мулан” — спочатку, як і планувалося, він вийшов у кінотеатрах. Крім цього, Disney належать стрімінг-сервіси Hulu та ESPN +, також компанія працює над новим сервісом Star.

Нещодавно компанія повідомила про рішення скоротити близько 28 тис. співробітників парків розваг у США через кризу, що викликана пандемією. Парки розваг були зачинені навесні й так і не отримали дозволу на відновлення роботи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram