Новини
13 Жовтня 2021
837

Принц Гаррі та Меган Маркл стали партнерами інвестиційної компанії Ethic

Зіркове подружжя зацікавилося соціально відповідальними стартапами

Принц Гаррі та Меган Маркл зайнялися інвестиційним бізнесом. Подружжя приєдналося до компанії Ethic як “партнери з впливу” (impact partners), повідомляє New York Times.

За даними DealBook, Ethic управляє активами вартістю $1,3 млрд у сфері соціально відповідального інвестування (ESG).

Як розповіла Меган Маркл в інтерв’ю виданню, її та Гаррі познайомили з Ethic друзі. На початку 2021 року ці фірми стали інвесторами компанії та вклали кошти під управлінням Ethic. “З того світу, звідки я родом, не говорять про інвестування, розумієте? — зізналася Маркл. — Ви не можете дозволити собі таку розкіш, як інвестиції. Це звучить так дорого”.

“Мій чоловік багато років говорив: “Чорт забирай, хіба ти не мрієш про місце, яке дозволило б вкладати гроші в проєкти, близькі нам за цінностями?”, — додала Маркл. І наголосила на тому, що наразі Гаррі розраховує, що цей крок допоможе зробити інвестування доступним і спонукатиме молодих людей вкладатися в стійкі компанії.

За словами Гаррі, молоді люди вже “голосують своїми доларами та фунтами за бренди, які вони вибирають”. Він вважає, що так само слід підходити до інвестицій.

Компанія Ethic була заснована 2015 року. У березні 2021-го вона завершила збір коштів серії B. У липні 2019-го Ethic залучила $13 млн у межах раунду фінансування серії A від Fidelity, Sound Ventures Ештона Кутчера та інших інвесторів.

Раніше Investory News писали, що принц Гаррі став топменеджером стартапу з Кремнієвої долини. Серед нових обов’язків — консультації щодо тем, пов’язаних з психічним здоров’ям.

Тим часом Меган Маркл інвестувала у виробника швидкорозчинного лате. Герцогиня вирішила підтримувати компанії, засновники яких — жінки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram