Новини
14 Лютого 2020
1 234

Портативна піч: Український стартап зібрав на Kickstarter $89 тисяч

Компанія готується завершити перший інвестиційний раунд на суму $100 тисяч при оцінці в $1 мільйон

Український стартап Neoven Electronics, який створив першу у світі портативну піч, в рамках кампанії на Kickstarter зібрав $89 тис. замість очікуваних $20 тис., повідомляє Delo.ua.

Стартап займається розробкою першої у світі персональної портативної печі для нагріву їжі з модулями — холодильника, чайника та міксера.

Девайс представлений у вигляді компактної платформи, до якої необхідно підключати різні модулі. Додатково пристрій поставляється з рядом харчових контейнерів, а для вилок і ножів передбачений спеціальний відсік в самому девайсі.

Піч управляється зі смартфона. Кришку пристрою можна використовувати в якості таці, а для транспортування є компактний чохол-сумка.

Власник може самостійно компонувати набір, який він візьме з собою: конструкція передбачає можливість розміщення одного модуля або контейнера.

Крім зібраних замовлень, стартап вже отримав пропозиції про дистрибуції продукту в 20 країнах таких як, Південна Корея, США, Китай, Нова Зеландія, Голландія, Німеччина та інші.

За даними видання, найближчим часом компанія готується завершити перший інвестиційний раунд на суму $100 тис. при оцінці компанії в $1 млн.

Сума інвестицій буде направлена ​​на виробництво, а також міжнародний старт продажів пристрою, в першу чергу на американському майданчику Amazon, і за допомогою локальних дистриб’юторів.

Вартість базового комплекту Neoven, без модулів, за умовами замовлення становить $179. Повний же комплект — $279.

Як писали раніше Investory News, три з 15 технологічних стартапів, які представляли Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині пройшли в акселераційну програму Startup Grind Global.

Нагадаємо, українські еко-окуляри з кави Ochis Coffee зібрали за добу $11 тис. на Kickstarter. Кампанію зі збору коштів запустив киянин Макс Гавриленко. Оправа розкладається в 100 разів швидше, ніж пластикова.

Український фонд стартапів обрав перших вісім переможців для державного фінансування в 9 млн грн. Під час конкурсу було розглянуто понад 300 заявок.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram