Новини
14 Листопада 2019
1 096

Погані новини: Збиток WeWork зріс удвічі й перевищив $1,2 мільярда

Щоб вийти на прибутковість у компанії продаватимуть активи та скорочуватимуть співробітників

У III кв 2019 року чистий збиток WeWork склав $1,25 млрд, що вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року, повідомляє Financial Times.

Видання зазначає, що згідно з презентацією, яку представники компанії надали власникам облігацій, з кінця червня по кінець вересня компанія відкрила майже 100 нових офісів, їх загальна кількість зросла до 625.

“Це дозволило збільшити квартальний виторг WeWork на 94%, до $934 млн, у порівнянні з $482 млн роком раніше”, – повідомили у WeWork.

Попри це компанія продовжує втрачати понад $2 на кожен долар, отриманий у результаті продажу за квартал.

Bloomberg пише, що в електронному листі до співробітників два виконавчих співдиректорів WeWork Арті Мінсон і Себастьян Ганнінг назвали минулий квартал “складною главою” в історії компанії й пообіцяли розробити чіткий план виходу на прибутковість, який передбачає продаж активів і скорочення запропонованих робочих місць.

Агентство зазначає, що WeWork завжди ставив розширення вище прибутку. Так, у третьому кварталі компанія збільшила кількість нових місць у своїх офісах на 115 тис. (до 719 тис.). “Але ними користувалися 609 тис. осіб, що знизило завантаженість приміщень до 79%, у порівнянні з 84% роком раніше”, – йдеться у повідомленні.

Наприкінці вересня Investory News писали, що компанія, знизила свою оцінку перед IPO з $47 млрд до як мінімум $20 млрд – $10 млрд: інвестори сумніваються в реальній вартості збиткового та обтяженого боргами стартапу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram