Новини
30 Серпня 2019
1 205

Подорожі без проблем: Названі топ-10 найбезпечніших міст світу

Експерти оцінювали 60 великих міст світу за 57 показниками

Найбезпечнішими містами світу в 2019 р. за версією The Economist стали Токіо, Сингапур і Осака. Рейтинг опублікований на сайті видання.

За лідерами слідують Амстердам, Сідней, Торонто, Вашингтон, Копенгаген, Сеул та Мельбурн.

Експерти оцінювали 60 великих міст світу за 57 показниками, серед яких — цифрова безпека, охорона здоров’я, безпечна інфраструктура та особиста.

За трійкою лідерів серед найбезпечніших міст світу четверте місце посідає Амстердам

При цьому міста Азіатсько-Тихоокеанського регіону показали найвищі показники в безпечній інфраструктурі, охороні здоров’я та особистій безпеці.

Цифрова безпека на високому рівні в містах Північної Америки: Чикаго, Вашингтон, Лос-Анджелес, Сан-Франциско, Даллас, Нью-Йорк і Торонто.

В кінці рейтингу опинилися Янгон в М’янмі, венесуельський Каракас і нігерійський Лагос.

Нагадаємо, у 2019 р. Швейцарію обрано найкращим місцем для життя для іноземців завдяки стабільності та можливостям знайти високооплачувану роботу. Середній заробіток за рік тут складає понад $111,6 тис.

Також нещодавно Львів очолив рейтинг туристичних міст, де мешканці Великобританії найчастіше бронювали житло минулого року. Львів – єдине українське місто, яке потрапило у рейтинг британської поштової служби Travel Money Post Office Travel Money.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram