Новини
22 Березня 2022
663

Подоляк: Світ не зрозумів, що війна в Україні йде не за територію, а проти варварства рф

За його словами, ця держава не може існувати у XXI столітті

Фото: informator.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголошує, що світ не до кінця зрозумів, що війна в Україні відбувається не за територію, а проти варварства і монструозності Російської Федерації. Про це Подоляк заявив у відеозверненні, оприлюдненому в Twitter.

“27-й день війни! 27-й день мужності, героїзму, логістики! Всього того, що точно веде нас до перемоги. Сьогодні вже абсолютно точно зрозуміло, хто є хто. Абсолютно точно зрозуміло, що ми можемо і чому ми не програємо. Абсолютно точно зрозуміло, хто нас підтримує, а хто стоїть осторонь і дивиться на все, як воно буде”, — заявив Подоляк.

“На жаль, світ не до кінця зрозумів, що війна йде не за територію, не за торгівлю, не за навіть нафтове ембарго. Війна йде проти варварства, проти масових вбивств, проти нелюдяності, проти взагалі всього того монструозного, що тягне за собою Російська Федерація. Це держава, яка, у принципі, не може існувати у XXI ст., тому що вона грає не за правилами, і вона не хоче жити в мирі. Вона хоче жити у війні. Але ми переможемо”, — наголосив Подоляк.

Нагадаємо, голови Офісу Президента Олексій Арестович розповів, коли в Україні очікувати на завершення активних бойових дій.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram