Новини
22 Березня 2021
1 123

Playrix придбала українську геймстудію Boolat Games

Компанії раніше активно співпрацювали над декількома проєктами

Група компаній Playrix придбала українського геймрозробника Boolat Games, повідомляє Ain.ua. Студія увійде до Playrix під оновленим брендом Boolat Play. Команда наразі вже розпочала спільну роботу над не анонсованим free-to-play-проєктом.

Boolat Games компанія майже з 20-річною історією. Студія працює над іграми різних жанрів, від casual до hardcore: слешер, RPG, тайм-менеджерами, Hidden Object і стратегіями. У портфоліо Boolat десятки проєктів, серед яких Lagsters, Topatoi, Harvest Land і Decurse.

Наразі в команді Boolat Play працює 30 співробітників з Києва та Полтави, студія планує подальше зростання.

Раніше Boolat і Playrix співпрацювали з ряду проєктів. Зокрема 2010 року Playrix спільно з командою Boolat Games портувала гру 4 Elements на PlayStation 3.

За словами CEO Boolat Play, Олександра Чигоріна, вже багато років Boolat Games, як і Playrix, робить ігри. “Іноді наші шляхи перетиналися на короткий час, і це приносило невеликі плоди. Але об’єднання команд, знань, досвіду, технологій, творчих ідей розширює межі можливого, — наголошує він. — Спільно з командою Playrix ми зможемо ставити нові стандарти якості продуктів, розвивати та популяризувати ігрову індустрію”.

Своєю чергою co-Founder Playrix Дмитро Бухман зазначив, що об’єднання унікального досвіду команди Boolat з експертизою та ресурсами Playrix дозволить створити хіти, “які оцінять мільйони гравців”.

Playrix — розробник мобільних ігор, заснований у Росії. Офіси компанії розташовані в Дубліні, Росії та Україні (Київ, Харків). Входить до трійки найуспішніших мобільних видавців світу.

У портфоліо Playrix такі хіти, як Manor Matters, Wildscapes, Homescapes, Gardenscapes, Fishdom і Township, в які кожен місяць грають 130 млн осіб. Всього у компанії працює більше ніж 3 тис. співробітників, 1000+ з них — в Україні.

Раніше Investory News писали,  що Playrix оголосила про плани підтримати своїх співробітників в умовах карантину — кожному з 2100 працівників разовий платіж обсягом у $650.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram