Новини
11 Червня 2021
1 438

Підліток став мільйонером на перепродажі гантелей

Він передбачив зростання попиту під час самоізоляції на деякі товари та закупив їх до початку ажіотажу

Молодий підприємець з міста Хауелла штату Нью-Джерсі в США заробив майже два мільйони доларів на перепродажі дефіцитних у пандемію коронавірусу товарів. Підліток втридорога збував ігрові консолі, вуличні басейни та обігрівачі, пише The Wall Street Journal.

16-річний Макс Хайден став мільйонером на торгівлі, коли весь світ охопило безробіття через COVID-19. Молодий підприємець передбачив зростання попиту під час самоізоляції на деякі товари та закупив їх до початку ажіотажу.

Серед таких речей виявилися приставки для відеоігор і гантелі для дозвілля та спорту вдома, машинки для стрижки волосся, необхідні при закритих у локдаун перукарень, обігрівачі для вуличних альтанок і надувні басейни.

Коли товари розкупили в магазинах, хлопець став через інтернет розпродавати свої запаси за захмарними цінами. Відповідно до звітів про продажі, у 2020 році Хайден отримав виторг у $1,7 млн і прибуток у $110 тис.

Коли все починалося, хлопець використовував для прийому платежів банківську карту своєї мами. У 2021 році молодий чоловік зареєстрував бізнес і почав платити податки.

Нагадаємо, загальна сума фізичних товарів і послуг, які придбали українці онлайн протягом 2020 року досягла 107 млрд грн, що на 41% більше ніж минулого року. За прогнозами — малоймовірно, що після пандемії покупці відмовляться від таких зручностей.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram