Новини
18 Червня 2020
944

Під контролем: У Microsoft з’явився новий інструмент для управління особистими фінансами в Excel

Наразі опція доступна тільки для передплатників особистих і сімейних акаунтів Microsoft 365 у США

Компанія Microsoft презентувала новий інструмент – функцію Money, що додана в Excel – завдяки якому можна буде контролювати особистий бюджет для досягнення власних фінансових цілей, про це йдеться у повідомленні компанії.

“Щоб скористатися сервісом, необхідно надати йому доступ до своїх банківських рахунків і карт”, – зазначили у компанії. Дані про транзакції та рухи коштів автоматично імпортуватимуться в електронну таблицю Excel протягом наступного дня після їх публікації на рахунках.

У компанії розповіли, що для безпечної синхронізації фінансової інформації користувача використовується агрегатор Plaid, який отримує доступ до балансу рахунків, історії транзакцій і персональних даних їх власників.

Усі витрати зображуються в таблиці Excel і розділені за категоріями: продукти харчування, товари для будинку, оренда й інші, які також можна створювати самостійно.

Крім того щомісяця Money генерує звіт у формі графіків і діаграм. З їх допомогою користувач може порівнювати свої витрати за місяцями та відстежувати зміни. Сервіс попередить, якщо витрати будуть значно вищими, ніж раніше.

Наразі опція доступна тільки для передплатників особистих і сімейних акаунтів Microsoft 365 у США, але у планах – вихід на інші світові ринки.

Нагадаємо, попри Covid-19 Microsoft у III фінкварталі збільшив чистий прибуток на 22%, виторг – на 15%.

А нещодавно корпорація Microsoft створила один із п’яти найпотужніших суперкомп’ютерів у світі ексклюзивно для некомерційної дослідницької організації OpenAI, засновниками якої є глава SpaceX Ілон Маск і колишній глава венчурного фонду Y Combinato Сем Альтман.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram