Новини
26 Червня 2020
1 066

Перевиконали план: Український стартап nect WORLD зібрав на Indiegogo понад $262 тисячі

Це 875% від потрібної суми, спочатку хотіли зібрати $30 тисяч

Стартап nect World із Києва запустив кампанію на краудфандингу Indiegogo й зібрав $262,6 тисячі. Це 875% від потрібної суми, бо спочатку у планах було зібрати $30 тисяч.

Компанія займається розробкою 4G-модема nect Modem для підключення до ноутбука з підтримкою eSIM і функцією точки доступу Wi-Fi. Корпус пристрою виконаний з переробленого пластику. Модем може роздавати інтернет на десять пристроїв, має вбудований VPN і Firewal.

Зазначається, що запуск продажів запланований на вересень 2020 року.

Нагадаємо, наприкінці березня стартап nect World потрапив у число учасників популярного в США акселератора, який інвестував в українську розробку $35 тис. в обмін 7% акцій компанії та надав повний доступ до навчальної програми, менторської та бази інвесторів.

До речі, акселератор існує вже сьомий рік й інвестує в стартапи за двома основними технологічними напрямками: Hardware і Connectivity, а також Healthtech. За весь час програма “вивела у світ” 148 стартапів і тільки один з них – український. nect World Inc. – другий український стартап, який пройшов всі стадії відбору та потрапив у Boomtown.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram