Новини
24 Лютого 2020
832

PepsiCo купує китайський бренд снеків Be&Cheery за $705 мільйонів

Так компанія планує розширити свою присутність на ринку КНР

Американська компанія PepsiCo вирішила придбати одного із найбільших у КНР виробників снеків Be&Cheery, який переважно на китайських е-платформах продає різноманітні закуски від горіхів до сухофруктів, у місцевого виробника Haoxiangni Health Food за $705 млн, повідомляє Reuters.

“Такими чином, угода надасть можливість PepsiCo стати провідною компанією-виробником продуктів харчування та напоїв у країні”, – пише видання.

Як зазначив Рам Крішнан, гендиректор PepsiCo Greater China, Be&Cheery розширює можливості компанії у безпосередньому спілкуванні зі споживачами. “Завдяки цьому ми отримаємо вигоду від зростання електронної комерції та місцевого бренду, здатного охопити широкий асортимент товарів як онлайн, так і за його межами”, – зазначив він.

У свою чергу місцевий виробник Haoxiangni Health Food, що базується у місті Ханчжоу, заявив, що вирішив продати Be&Cheery через плани зосередитися на бізнесі з виробництва мармеладу.

Be&Cheery – одна з найбільших китайських компаній-виробників снеків, що заснована у 2003 році. Минулого року її виторг склав близько 5 млрд юанів ($711,7 млн).

Нагадаємо, влітку минулого року PepsiCo Inc. оголосила, що купує за $1,7 млрд південноафриканську Pioneer Foods Group Ltd, що займається виробництвом, дистрибуцією, маркетингом і продажем різноманітних харчових продуктів, напоїв і супутніх товарів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram