Новини
12 Травня 2020
1 007

Опитування: Після вакцинації не всі будуть часто подорожувати й ходити в ресторани

Люди стали менше турбуватися про ризик захворіти на коронавірус, але усвідомлюють, що життя зміниться, коли криза закінчиться

Консалтингова компанія Kekst CNC запитала громадян США, Великої Британії, Німеччини, Швеції та Японії, як, вони думають, зміниться їхнє життя після випуску вакцини від COVID-19, повідомляє Axios. Кожна п’ята людина у світі навіть після випуску вакцини планує менше подорожувати й ходити в ресторани.

Респонденти збираються менше подорожувати на літаках, їсти поза домом, користуватися громадським транспортом і ходити в кіно.

Втратити роботу через кризу найбільше бояться в США і найменше — у Швеції.

Японці найменше опитаних задоволені діями уряду в період пандемії. Вони очікують обвалу економіки й втрати роботи (39%).

У той час як 51% німців і 65% британців згодні з тим, що уряд надає бізнесу необхідну підтримку, однак тільки 13% японців згодні з цим. Задоволені реакцією влади 44% американців і 40% шведів.

Найменше втратили роботу у Великій Британії (7% опитаних) і Німеччини (8%), в США — 19%. Більшість британців (79%) кажуть, що країна буде боротися з наслідками пандемії ще рік, в США так вважають 43%.

Нагадаємо, економіка США, ймовірно, втратила 22 млн робочих місць у квітні, що стане найбільш різким падінням з часів Великої депресії та найяскравішою ознакою того, як сильно пандемія коронавірусу б’є по найбільшій економіці світу.

А от економіка Великої Британії за підсумками 2020 р. може впасти на 14%. Падіння може стати найгіршим за 300 років — подібного краху фінансова система не відчувала з 1706 р.

Раніше Investory News писали, що Всесвітня туристична організація ООН (UNWTO) розглядає три сценарії скорочення та відновлення міжнародного туризму після пандемії коронавірусу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram