Новини
20 Листопада 2020
1 020

Опитування: 73% мільйонерів інвестують у Bitcoin або придбають його у майбутньому

Інвестори все частіше віддають перевагу цифровим активам

Згідно з результатами дослідження інвестиційної компанії deVere Group, 73% доларових мільйонерів уже інвестували у криптовалюту, зокрема у біткоіни, або ж планують перевести у нього частину капіталу до кінця 2022 року. Компанія провела опитування серед 700 інвесторів з капіталом від 1 млн британських фунтів ($1,3 млн), повідомляє Cointelegraph.

Як зазначив глава deVere Group Нігель Грін, такі результати підтверджують, що інвестори все більше починають розуміти значення інвестицій у цифрові активи. “Ймовірно, вони усвідомлюють, що криптовалюта гратиме все більшу роль у майбутньому і не хочуть залишитися у минулому”, – наголосив він.

Грін додав, що тенденція визнання криптовалюти як нового класу активів підтверджується прикладами таких компаній, як Square і PayPal. Так, перша на початку жовтня інвестувала у біткоіни $50 млн.

Друга додала підтримку цифрових активів, тепер американські користувачі платіжної системи можуть купувати, продавати та зберігати Bitcoin, Ethereum, Litecoin і Bitcoin Сash і розплачуватися ними у 26 млн магазинів.

Нагадаємо, наприкінці листопада біткоін досяг нових вершин – вперше з грудня 2017 року криптовалюта коштує понад $18 тисяч. Проте експерти попереджають, що за подібним ралі на ринку завжди слідує зниження.

Крім того й аналітики JPMorgan попередили криптоінвесторів, що “Bitcoin перекуплений”, що може призвести до фіксації прибутку й зниження курсу у короткостроковій перспективі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram