Новини
24 Лютого 2021
731

Оновилися: Telegram дозволив створювати “безлімітні” групи з голосовим контактом

У січні соцмережа стала найзавантажуванішим неігровим додатком у світі

Згідно з оновленими правилами Telegram, брати участь у групових чатах соцмережі тепер зможе необмежена кількість користувачів. Крім того, з’явилася функція групового голосового чату, йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що до цього в групових чатах могли брати участь до 200 тис. користувачів. “Тепер при наближенні до цієї позначки групу можна перетворити у групу трансляцій — з необмеженою кількістю учасників. Писати повідомлення у таких групах дозволено тільки адміністраторам, а учасники зможуть спілкуватися в груповому голосовому чаті”, — йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що групи для трансляцій підходять великим спільнотам, в яких адміністратори публікують новини, коментарі або інсайди для інших учасників.

Крім того, в месенджері з’явився ряд інших оновлень. Тепер функція автоматичного видалення повідомлень доступна у будь-яких чатах, з’явилася можливість відправляти тимчасові посилання для запрошення у групи та канали, а також встановлювати на екрани телефону віджети для швидкого доступу до чатів.

Telegram запустив голосові чати наприкінці минулого року. Месенджер позиціював їх як віртуальний офіс або майданчик для неформальних розмов.

За інформацією компанії Sensor Tower, у січні Telegram став найбільш часто завантажуваним неігровим мобільним додатком у світі. “Месенджер встановили більше ніж 63 млн разів — у 3,8 раза більше, ніж у січні 2020-го”, — зазначили у компанії. Країнами, де Telegram завантажували найчастіше, стали Індія (24% завантажень) та Індонезія (10%).

За словами засновника Telegram Павла Дурова, з моменту запуску месенджера у 2013 році кількість користувачів зросла більш ніж на 40% щороку.

Як зазначає РБК, оновлення Telegram вийшло на фоні зростання популярності додатку Clubhouse, потрапити до якого можна тільки за запрошенням, допоки сервіс доступний на iOS. Популярність Clubhouse зросла після того, як ним почали користуватися знаменитості, зокрема голова Tesla Ілон Маск, а також актори Джаред Лето і Кевін Харт.

Нагадаємо, компанія Telegram Group Inc., яка володіє месенджером Telegram, планує залучити як мінімум $1 млрд через розміщення облігацій серед обмеженого кола інвесторів. Бонди будуть конвертованими, папери не стануть розміщувати на біржі. Їх випустять терміном на п’ять років, інвесторам попередньо обіцяють дохід у 7-8%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram