Новини
29 Березня 2019
1 365

Омріяні інвестиції: МРІЯ отримала $51 млн від нових власників

Кошти підуть на оновлення технічного парку агрохолдингу 

У 2019 році на нарощування технічних потужностей об’єднаної компанії CFG/”МРІЯ” спільний інвестор об’єднаного бізнесу SALIC UK Ltd має намір спрямувати більше $50 млн, – повідомили в компанії.

Нещодавно об’єднана агрохолдинг отримав чергову партію нової сільськогосподарської техніки, придбаної у виробничому сезоні-2019. На додаток до 17-ти одиниць причіпної сільгосптехніки, закупленої на початку березня, компанія поповнила свій технічний парк спецтехнікою загальною вартістю $8,7 млн.

Всього з початку року CFG/”МРІЯ” поповнила свій технічний парк вже 60-ма одиницями нової сільгосптехніки на суму $11 млн і найближчим часом очікує поставки ще 190-та одиниць. Для проведення ефективної збиральної кампанії на найближчі кілька місяців також запланована закупівля комбайнів, навантажувачів і транспортних причепів. Всього в 2019 році CFG/”МРІЯ” інвестує у свій технічний парк $51 млн.

Нагадаємо, в серпні 2018 року “МРІЯ Агрохолдинг” завершив реструктуризацію свого боргу. А вже в листопаді компанія уклала угоду з міжнародним інвестором SALIC UK про продаж своїх активів. Сьогодні “МРІЯ” продовжує операційну діяльність в Україні спільно із дочірньою компанією свого нового інвестора – Continental Farmers Group (CFG). Земельний банк в обробітку об’єднаної компанії  CFG/”МРІЯ” становить 195 тис. га в Західній Україні.

Нагадаємо, у лютому спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила кримінальну справу у справі екс-керівника агрохолдингу “Мрія” Миколи Гути.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram