Соцмережі
5 Березня 2022
511

Олена Зеркаль: Енергетичний “гачок” Росії

Це все були не жарти. Коли ми казали, що Росія — це TerroRussia. Коли ми казали, що Росія вважає енергетику своєю зброєю. Коли ми казали, що енергетика недарма є частиною безпекової доктрини Російської Федерації. Коли ми казали, що гроші з енергетичних потоків треба Росії не тільки для побудови розкішних яхт, але і для того, щоб змінити Європу.

24 лютого це стало очевидно. Цієї ночі це стало очевидно навіть тим, хто все одно закривав очі. Обстріл атомної станції для того, щоб залякати і закріпитися — це квінтесенція всієї енергетичної політики Росії.

Після нашої перемоги вона не зміниться. Змінитися має Європа, яка починає прозрівати. Уже навіть в Німеччині розуміють, що гроші за газ — це ракети націлені на єпропейців. Уже в Європі розуміють, що російська нафта токсична. Уже ні для кого не секрет, що Російська Федерація не веде енеретичний бізнес. Вона веде енергетичні війни.

Наше завдання сьогодні — перемогти у війні. Наше завдання завтра — зробити так, щоб про війну не забули. Це сьогодні ми маємо заяви МАГАТЕ і розуміння ситуації з боку бізнесу, який в Росії просто націоналізовують.

Завтра вилізуть ті, хто повертатиме ситуацію назад. Тому наше завдання — також документувати використання енергетики в якості зброї.

А тепер що можна зробити реалістично. Енергетичні активи — це зброя. Зброю конфісковують. Ми можемо і маємо вимагати повної конфіскації всіх енергетичних кативів Російської Федерації в світі. Ми можемо і маємо використати ці активи для того, щоб збільшити фонд відбудови України.

Російський енергетичний актив іде …. ні, не туди. Він іде з молотка.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram