Соцмережі
27 Березня 2022
703

Олена Мошенець: Небайдуже мистецтво

Світові селебрітіс підтримують Україну з перших днів війни.

Серед них: Шон Пенн, Міла Куніс і Ештон Катчер, Джек Ніколсон, Дженіфер Еністон, Крістен Стюарт, Мадонна, Кіану Рівз, Джаред Лето, Стівен Кінг, Armin Van Buuren, Девід і Вікторія Бекхем, Олівер Фелпс, Кетрін Віннік та багато-багато інших…

Багато з них вже перерахували великі суми на підтримку українців, запросили переселенців з України до себе, організували благодійні концерти й активно підтримують Україну на своїх сторінках в соцмережах.

Зокрема, голлівудський актори Міла Куніс і Ештон Катчер на спеціально створеній сторінці GoFundMe вже зібрали понад $35 млн на допомогу українцям, які вимушено залишили свої домівки.

Легендарний футболіст Девід Бекхем передав на добу ведення своєї сторінки в Instagram лікарю Ірині з Харкова, яка працює у перинатальному центрі. Так Девід показав мільйонам своїх прихильників, що відбувається з мирними жителями у самісінькому центрі українського міста під постійним бомбардуванням рашистів.

Канадсько-американська акторка Кетрін Віннік разом із мамою створили благодійний фонд Winnick Fondation для збору коштів на потреби України.

Супермоделі Гайді Клум та Клаудія Шиффер закликали на своїх сторінках в Instagram підтримати фонд Unicef, щоби допомогти зібрати кошти для переселенців, які залишилися без притулку.

А дехто, наприклад Шон Пенн, навіть відвідували Київ після початку війни…

Своєю активною позицією, своєю рішучою підтримкою України зірки світового рівня ще раз підкреслюють — мистецтво не було і не може бути поза політикою.

Вдячні кожному з них.

Слава Україні!

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram