Соцмережі
22 Листопада 2019
824

Олексій Гончарук: Інвестуйте в Україну

Скоро в Україні з’являться 10 нових концесій

Три важливі тези з сьогоднішньої дискусії на першому Інвестиційному саміті ЄБРР для країн-членів Східного партнерства.

1. Що я точно можу сказати — сьогодні в Україні абсолютно немає корупції на топ-рівні. Зовсім скоро, впевнений, корупції не буде на всіх рівнях. У нас сьогодні гарні макроекономічні показники, зменшується рівень інфляції, з кожним роком покращуються показники в рейтингах авторитетних міжнародних агентств.

2. Приватизація — це вже не проблема України, яку ми не могли роками розпочати. Це можливість, яку наш Уряд буде використовувати. До кінця року ми направимо на малу приватизацію 500 держпідприємств. На цьому тижні ми вже передали більше 330 об’єктів на приватизацію. Це рекордна кількість за часи незалежності України! А вже на початку грудня ми презентуємо інвесторам в Лондоні перший список підприємств в рамках Road Show. Плюс наступного року ми починаємо велику приватизацію. Впевнений в цьому напрямку у нас буде багато хороших інвестиційних історій. Наприклад, з приватизацією державного Центренерго.

3. Концесії. Ми серйозно налаштовані на державно-приватне партнерство. Два пілотних проекти — морські порти Ольвія та Херсон вже на прозорих конкурсах. Зараз готуємо ще 10 державних активів на концесію.

Інвестуйте в Україну!

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram