Соцмережі
29 Березня 2022
507

Олександр Бевз: Війна та угода з рф

Трохи непопулярних думок.

1. Війна Росії проти України закінчиться угодою. Про інші сценарії, більш бажані, — розпад рф, смерть пітуна, астероїд на маскву — можна мріяти, але не чекати на них.

2. Угода з кремлядями нам не сподобається. І після неї “зради” буде більше ніж диму від паліїв трави. Але завдяки героїзму ЗСУ ця угода буде краще, ніж могла би.

3. Крим і окупований Донбас наразі навряд повернуться під суверенний контроль України.

4. Захід не допомагатиме нам виграти війну. Допомагатиме не програти, але не виграти. Знекровлення рашистського режиму буде відбуватись нашою кров’ю. Цинічно, але правда.

5. Санкції вб’ють рф, але не скоро.

6. В України об’єктивно немає ресурсу воювати ще довго.

7. Після угоди нам потрібно бути завжди готовими до нової війни. Маски скинуті — поки путінський режим при владі, Україна буде об’єктом для знищення. Змінити це зможе лише драматичний сценарій у самій рф, треба дожити до нього.

Люблю і поважаю своїх друзів, які хочуть перемоги лише у вигляді приєднання рф до складу Чернігівської області, але цього не буде.

Ключове побажання до переговірників від України, погоджуючи тексти угод, продумувати нюанси безпекового механізму за участі країн-гарантів. Цей механізм не повинен стати радою безпеки оон, де рашка чи Китай заблокують будь-які рішення на користь України.

І сил Президенту Зеленському та його команді. На Президента чекають дуже складні рішення. Сподіваюсь, що команда зробить все можливе, щоб якісно пояснити ці рішення, комунікація з народом буде критично важливою. Нам потрібно зберегти єдність!

Буду вдячний за ваші думки без емоцій.

PS: якщо після війни ми нарешті не почнемо будувати потужні інституції, і повернемось до звичного довоєнного політико-соціального лайфстайлу, це буде наш найбільший програш. Тут і рашки не буде потрібно.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram