Новини
6 Лютого 2023
272

Окупанти завезли на ЗАЕС персонал з Калінінської АЕС

Українські інструктори відмовляються навчати загарбників

На тимчасово окуповану Запорізьку АЕС прибув персонал з Калінінської АЕС, серед “заїжджих гастролерів” — інженери з управління реакторами, начальники змін, електрослюсарі та інші представники “атомних спеціальностей”, заявили в “Енергоатомі”.

Загарбники обіцяють їм підготовку на повномасштабному тренажері. Але українські інструктори, які мають навчати на ньому, від роботи на ворога відмовилися, й рашисти заблокували їм доступ до робочих місць.

Так чи інакше, підвищувати кваліфікацію російським “гастарбайтерам” тепер немає як. Проте вони вихваляються, що їм запропонували контракти на пів року та ще й пропонують перевезти в Енергодар родини”, — заявляє “Енергоатом”.

Водночас зрадникам із ЗАЕС, котрі підписали контракт із фейковим АО “Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС”, значно скоротили зарплатню, додали в українській держкомпанії.

Крім того, колаборантам анонсували скасування трудового стажу та зароблених “за України” відпусток.

“Енергоатом вкотре закликає атомників не підписувати жодних контрактів з ворогом, щоб не стати прямими посібниками агресора та не зруйнувати власне майбутнє!”, — йдеться у позиції компанії.

Нагадаємо, Естонія заборонила ввозити в країну каністри із російським бензином.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram