Новини
7 Листопада 2019
1 188

Одна з найбільших криптовалютних бірж Binance виходить на ринок України

Компанія допоможе встановити легальний статус віртуальних активів й криптовалют у країні

Один із найбільших світових криптовалютних майданчиків Binance оголосив про те, що збирається співпрацювати з українською владою. Й разом із Міністерством цифрової трансформації України підписав меморандум про взаєморозуміння, про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті компанії.

Зазначається, що компанія пообіцяла допомогти встановити легальний статус віртуальних активів і криптовалют у країні.

Крім того, Binance також допоможе розробити прозорі та ефективні механізми для передачі прав на будь-які віртуальні активи або валюти з використанням технології блокчейна, а також вигідних умов для інвестицій і бізнесу в Україні.

У рамках договору міністерство та представники компанії створять робочу групу, щоб розробити стратегію впровадження блокчейн-технологій і створення нових віртуальних активів/криптовалют в Україні.

Як зазначив Михайло Федоров, віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації України, підписання договору означає відкриття українського ринку для роботи цієї біржі. “Завдяки цьому кроку українці та світові криптовалютні компанії зможуть працювати в Україні відкрито та прозоро”, – наголосив він.

Як зазначив у коментарі виданню Ain.ua  керуючий партнер юридичної компанії “Юскутум”Артем Афян, Binance має намір уже до кінця року відкрити офіс в Україні.

Про те, як наразі українські бізнесмени інвестують в криптовалюту, можна прочитати в матеріалі Investory News “Криптоінвестиції: Переваги і ризики інвестування у криптовалюту”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram