Новини
20 Вересня 2019
1 016

Новим СЕО компанії JKX Oil&Gas призначено Віктора Гладуна

Раніше він керував “дочкою” JKX — Полтавською газонафтовою компанією

Віктора Гладуна призначено генеральним директором компанії JKX Oil&Gas plc., яка є материнською компанією СП “Полтавська газонафтова компанія” (СП ПГНК). Рішення щодо призначення опубліковано на сайті Лондонської фондової біржі.

До цього моменту Віктор Гладун з 2016 р. обіймав посаду генерального директора СП ПГНК.

Як повідомляє прес-служба компанії, за період січень-серпень 2019 р., підприємство збільшило видобуток природного газу на 73% у порівнянні із відповідним періодом минулого року, та на 32% збільшила видобуток нафти й конденсату.

“Ми продовжимо інвестувати в сталий розвиток компанії за фахової підтримки ради директорів, а також команд JKX і ПГНК”, — зазначив Віктор Гладун.

Довідково. СП “Полтавська газонафтова компанія” — спільне українсько-британське підприємство, що було створене у 1994 р. Сфера діяльності компанії — пошук, розвідка, видобуток та підготовка нафти й газу.

Компанія JKX Oil & Gas займається розвідкою і видобутком вуглеводнів на території України та Росії. Одним із найбільших акціонерів JKX є Віталій Хомутиннік з 19,97% акцій. У свою чергу, “Полтавська газонафтова компанія”, що належить JKX, є найбільшою недержавною нафтогазовидобувною компанією в Україні. Вона володіє п’ятьма ліцензіями на видобуток і однієї — на геологічне вивчення, в тому числі на дослідно-промислову експлуатацію.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram