Новини
17 Липня 2019
924

Новий єдиноріг: Стартап Icertis отримав черговий раунд інвестицій і оцінку у $1 млрд

Він розробив хмарну систему управління контрактами для великих компаній

Американський стартап Icerti зі штаб-квартирою у Вашнгтоні, отримав $115 млн у рамках чергового раунду фінансування та ринкову оцінку у більш ніж $1 млрд і таким чином стала черговим єдинорогом у галузі SaaS. Icerti розробляє хмарне програмне забезпечення, що допомагає великим компаніям керувати контрактами, повідомляє TechCrunch.

Головним інвестором у серії E для стартапу стали Greycroft та PremjiInvest, а також B Capital Group, Cross Creek Advisors, Eight Roads, Ignition Partners, Meritech Capital Partners та PSP Growth. Загалом компанія зібрала вже $211 млн.

Icerti, заснована у Індії, має офіси у Сіетлі, Пуні, Сінгапурі, Лондоні, Парижі та Сіднеї. Дохід компанії складає близько $100 млн. Стартап стверджує, що її клієнтами є Топ-5 найдорожчих компаній світу, у тому числі і Microsoft. Загалом Icerti декларує понад 2 тис. клієнтів, яким допомагає керувати більш ніж 5,7 млн контрактів загальною вартістю більше $1 трлн.

Отримане фінансування стартап планує скерувати на розширення своєї технологічної платформи, збільшення доходу, розширення продажів, маркетингову активність. Також компанія розглядає можливість придбання інших стартапів, які допомогли б їй вдосконалювати бізнес.

Нагадаємо, раніше Investory News публікували список порад для SaaS-компаній від партнера та співзасновника венчурного фонду Point Nine Capital Крістофа Янца.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram