Новини
9 Листопада 2021
659

Новий гравець на ринку: Шведська IT-компанія Velory заходить до України

За рік планують зібрати команду із 20-25 фахівців

Шведська компанія Velory, яка надає бізнес-сервіси у сфері продуктивності, відкриє офіс розробки в Україні, повідомляє Ain.ua.

Velory позиціюється як PaaS (Productivity as a Service) та працює над інноваційним продуктом — платформою, яка оптимізує для клієнтів роботу їхніх співробітників і робить команди більш продуктивними.

Компанія була запущена 2014 року, наразі обслуговує близько 30 тис. клієнтів у всьому світі. Раніше мала назву Moor Holding AB, у червні 2020 року залучила $7 млн ​​(60 млн шведських крон) від власника Rovio Кая Хеда, після чого провела ребрендинг і почала розширювати команду.

На сьогодні у Velory працює близько 50 співробітників. Укомпанії два офіси: у Гетеборзі та штаб-квартира у Стокгольмі. Незабаром з’явиться також R&D в Україні, де найближчі 12 місяців планують найняти 20-25 фахівців у галузі React.js і Ruby, які тісно співпрацюватимуть із розробниками у Швеції.

У компанії не відповіли, в якому місті відкриється офіс: спочатку робота буде віддалена, а фізичний офіс з’явиться у момент, коли буде повністю зібрано команду.

У Velory зазначили, що інтерес до платформи швидко зростає, і в планах — подвоєння команди для задоволення попиту, що зростає. “Ми відвідали Україну під час дослідницької поїздки на початку 2020 року та були вражені рівнем таланту й чудовими людьми, яких там зустріли. З цього моменту почали успішно співпрацювати, а тепер робимо наступний крок, відкриваючи тут власний R&D”, — розповіли в компанії.

Раніше Investory News писали, що до України переїхали десятки білоруських IT-компаній. Фахівці з сусідньої країни отримають можливість працювати за спрощеною системою оформлення.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram