Новини
26 Березня 2020
978

Нові інвестиції: Український стартап PatentBot оцінили в $1,5 мільйона

Наразі не відомо, яку саме суму компанії вдалося залучити

Український чат-бот для реєстрації торгових марок PatentBot залучив новий раунд інвестицій від юридичної компанії “Дубинський і Ошарова”, про це йдеться у прес-релізі компанії.

Наразі сума фінансування невідома, проте зазначається, що нова оцінка стартапу становить $1,5 млн (минулого раунду PatentBot оцінювався в $1 млн).

У компанії зазначили, що завдяки співпраці сервіс матиме змогу удосконалити свої алгоритми та процедури, розширити кількість послуг та додати новий функціонал. “Мало того, це надасть PatentBot конкурентну перевагу на глобальному ринку”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначив Михайло Дубинський, керуючий партнер “Дубинський і Ошарова”, мета компанії – зробити PatentBot зручною та незамінною платформою для менеджменту інтелектуальної власності (IP) не тільки для заявника чи власника охоронного документа, а, в першу чергу, для колег-юристів та IP спеціалістів із різних країн.

PatentBot було створено у 2017 році для реєстрації торговельної марки в Україні та інших країнах світу. Сьогодні компанія працює на ринках СНД, ЄС, США та Китаю.

Нагадаємо, влітку 2019 року PatentBot отримав ангельські інвестиції з оцінкою в 1 млн доларів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram