Новини
2 Серпня 2021
853

Нові інвестиції: Оцінка Bolt зросла до $4,75 мільярда

Залучені кошти підуть на розвиток сервісу доставки їжі Bolt Food

Естонська компанія Bolt залучила $713 млн інвестицій. Як результат її оцінка зросла до $4,75 млрд, попередня становила $2 млрд, повідомляє CNBC.

Серед інвесторів зазначаються — Sequoia, Tekne, Ghisallo і вже чинні G Squared, D1 Capital і Naya. Попередній раунд компанія закрила у березні цього року. Тоді Bolt залучила €20 млн від Міжнародної фінансової корпорації (IFC), що входить до структури Світового банку. У грудні 2020-го Bolt закрила раунд на €150 млн. Інвестиції надійшли від компанії D1 Capital Partners за участю Darsana Capital Partners.

Залучені кошти в компанії планують вкласти у розвиток сервісу доставки їжі Bolt Food. Зокрема, запустити його у десяти європейських країнах враховуючи Швецію, Португалію, Хорватію та Румунію. Наразі він працює вже у близько 40 країнах Європи, враховуючи Україну, а також Азію та Африку.

Видання зазначає, як і інші компанії цієї ніші, Bolt значно впала у доходах на початку пандемії коронавірусу. Однак, останніми місяцями ситуація стабілізувалася, оскільки країни почали скасовувати карантинні обмеження.

У серпні 2021 року у Bolt нараховується 75 млн користувачів у 45 країнах Європи та Африки.

Раніше Investory News писали, що Bolt Food прийматиме на переробку використані сумки кур’єрів. З них робитимуть речі для побуту — поясні або сумки-шопери.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram