Новини
15 Липня 2022
532

Нові фішки від iPhone, які з’являться в майбутніх моделях

Що нового буде у лінійці iPhone 15, яку компанія покаже у 2023 році

Відомий Інсайдер Мін-Чі Куо розкрив цікаву інформацію про майбутні моделі айфонів, які з’являться найближчі два роки. Як мінімум, одна з моделей лінійки iPhone 15, вперше за всю історію компанії, буде оснащена перископічною камерою.

Даний апгрейд дозволить в рази поліпшити зум на смартфонах без втрати вихідної якості, повідомляє GSMArena.

Apple буде використовувати в перископах сенсор розміром в третину відіконівского дюйма. Його роздільна здатність становитиме 12 Мп, а діафрагма — F/2.8, яка забезпечить 5- або 6-кратне оптичне наближення.

У перископічній камері лінзи та датчик розташовані під кутом, а світло проникає через систему дзеркал. Така схема дозволяє відсунути об’єктив від матриці для більшого зуму без збільшення габаритів смартфона.

Разом із тим у 2024 році перископічний сенсор вже дістанеться iPhone 16 Pro поряд з iPhone 16 Pro Max. Що стосується iPhone 14 (2022), то їх оснастять оновленим датчиком камери на 48 Мп, що дозволить знімати відео в 8K.

Якщо нічого не зміниться, презентація лінійки iPhone 14 P відбудеться у вересні. До слова, раніше була інформація, що через нову хвилю “коронавірусної істерії” в Китаї Apple не встигнуть вчасно налагодити виробництво 14-ї серії.

Окрім нових айфонів, Apple готує масові оновлення практично всіх своїх пристроїв: від smart watch та планшетів до навушників і комп’ютерів Mac.

Нагадаємо, що фотографи залишилися без дзеркалок від Nikon. Виробник йде з ринку дзеркальних камер через зниження популярності на таку продукцію.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram