Новини
11 Вересня 2019
1 256

Ніжно-фіолетовий смартфон: Apple презентувала свої нові розробки

Компанія випустила відразу три версії смартфона – iPhone 11, Pro та Pro Max за ціною від $699 до $1099

У “Театрі Стіва Джобса” в Купертіно пройшла презентація нових продуктів Apple. Трансляція презентації пройшла на сайті компанії.

Тож, цього разу вийшло три версії смартфону – iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max.

Новинка отримала додатковий об’єктив для надширококутного фото. У нового iPhone 11 шість кольорів корпусу, в тому числі ніжно-фіолетовий.

Камера у новинок потрійна. Основна і ширококутна тут такі ж, як в iPhone 11. А третя камера, яка є у Pro та Pro Max, — це “телевик”, який також має дозвіл 12 Мп і забезпечує дворазовий зум. Apple також удосконалила алгоритми камери — портретний режим буде використовувати нейромережі й другу камеру для вимірювання глибини кадру.

Крім цього, в камері з’явився автоматичний нічний режим, який регулює рівень шуму та освітлення при зйомці. А під час запису відео можна легко перемикатися між об’єктивами.

На окрему увагу заслуговує додаток Filmic, що дозволяє на умовно професійному, якщо так можна сказати про смартфон, рівні записувати відео. Відмітна риса ПО – можливість знімати відео відразу трьома модулями основної камери.

Що стосується платформи, тут використовується та ж SoC Apple A13 Bionic, що і в iPhone 11, який гарантує користувачеві рекордну продуктивність.

Apple обіцяє, що автономність iPhone 11 Pro зросла відносно iPhone XS на чотири години, а для iPhone 11 Pro Max приріст склав п’ять годин.

Флеш-пам’ять у смартфонів така ж — 64, 128 або 512 ГБ. Об’єм оперативної  пам’яті Apple, як завжди, не вказує.

iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max надійдуть в продаж за ціною $699, $999 і $1099 відповідно. Передзамовлення доступне з п’ятниці, 13 вересня, а продажі в країнах першої хвилі почнуться з 20 вересня.

Ще одна з новинок — iPad 7 і нова ОС для планшетів. Нова операційна система iPadOS розроблена спеціально для планшетів і, за словами Тіма Кука, по-справжньому розкриє їх можливості. Однією з її головних “фішок” є поліпшена багатозадачність.

В Apple додали, що дана ОС відмінно доповнює новий iPad 7, який отримав дисплей Retina діагоналлю 10,2 дюйма, більш продуктивне залізо і підтримку повнорозмірної клавіатури.

iPad 7 підтримує Touch ID. Планшет в сріблястому, сірому та золотому кольорах з об’ємом пам’яті в 32 ГБ або 128 ГБ. У США його вартість починається від $329 за модель з Wi-Fi або $459 — Wi-Fi + Cellular.

Компанія також представила п’ять моделей годинників Apple Watch Series 5 — в чорному, рожевому, бузковому, синьому і жовтому кольорах.

Інноваціями в гаджеті стали компас, виклик екстрених служб, а також жіночий календар.

Крім того, корпус Apple Watch вперше буде виконаний з титану. Годинники Series 5 можуть похвалитися постійно працюючим дисплеєм Always On Retina. Одного заряду, як і раніше, буде вистачати на 18 годин роботи.

Вартість нових AppleWatch наступна: з GPS- від $399, а модель з SIM-картою та калькулятором — від $499.

Крім того, компанія представила Apple TV +. Сервіс запуститься 1 листопада, а підписка обійдеться у $4,99 на місяць. Кожному покупцеві будь-якого пристрою компанії будуть давати рік безкоштовної підписки. Також на презентації показали систему підписки на ігри — Apple Arcade: з нею ігри будуть доступні на всіх пристроях.

Акції компанії сьогодні виросли на 0,8%.

Як відомо, Apple витратила понад $6 млрд на створення оригінальних серіалів і фільмів, готуючись до запуску власного стрімінгового сервісу TV +. Епізод “Ранкового шоу” став дорожчим за серію фінального сезону “Гри престолів”.

Нагадаємо, ринкова капіталізація 100 провідних корпорацій за рік становила рекордні $21 трлн. В трійці лідерів – Microsoft, Apple та Amazon.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram