Новини
14 Березня 2023
448

Nissan зареєструвала чотири нові торговельні марки

Компанія прагне здійснювати продажі своїх автомобільних брендів в метавсесвіті

Компанія Nissan активізувала свої Web3-зусилля та подала 7 березня до Бюро патентів і торговельних марок США (USPTO) заявку на реєстрацію чотирьох нових торговельних марок для своїх брендів Infiniti, Nismo та Nissan, повідомляє Cointelegraph.

Відповідно до заявок, японський автовиробник планує створити магазини з продажу віртуального одягу, автомобілів, колекційних карток, іграшок, квитків та NFT. Також Nissan розглядає можливість надання рекламних та інших розважальних послуг в метавсесвіті, а також “програмного забезпечення для цифрового гаманця”.

8 березня, компанія Nissan Japan оголосила про проведення тримісячного “демонстраційного експерименту” для свого автомагазину в метавсесвіті під назвою Nissan Hype Lab.

“Ми вивчаємо можливість нових методів продажу автомобілів”, — йдеться в повідомленні.

Тестова версія, яка працюватиме з 8 березня до 30 червня, дозволить клієнтам відвідувати віртуальну вітрину “24 години на добу” через ПК або смартфон. Клієнти можуть створювати власні аватари, а в певні години навіть взаємодіяти з віртуальними продавцями для того, щоб замовити автомобіль і укласти договір купівлі.

Нагадаємо, продажі електромобілів Nissan перевищили прогнозовані. Компанія прагне до 2030 року випускати 55% електрокарів від усього обсягу виробництва.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram