Новини
19 Квітня 2023
338

Nike запускає колекцію цифрового взуття 

Our Force із прихованим дизайном можна придбати за $20 

Слідом за запуском web3-платформи Swoosh торік у листопаді, Nike представляє свій набір цифрових предметів колекціонування, пише Engadget.

Серія “віртуальних творінь” Our Force 1 (або OF1) буде доступна для обраної групи користувачів за запрошеннями 8 травня, а загальний доступ відкриють 10 травня.

Можна придбати одну з двох коробок під назвами “Classic Remix” або “New Wave” за $19,82 (з натяком на рік дебюту Air Force 1) — однак для отримання товару потрібно мати обліковий запис на вебсайті Swoosh (в Україні поки недоступний) і створити свій ідентифікатор. Клієнти не зможуть одразу побачити своє замовлення і не знатимуть, в якому дизайні створене взуття — Nike обіцяє, що покаже вміст коробок одночасно після 10 травня. Точної дати не називають, але учасники Swoosh отримають сповіщення.

Усі коробки постачатимуться з 3D-файлом, який можна використовувати, скажімо, для експорту на інші платформи (якщо вони сумісні) тощо.

У колекції OF1 є понад 100 тис. віртуальних пар взуття, і вони здебільшого засновані на моделі Air Force 1. У коробках “Classic Remix” розмістять “улюблену класичну серію AF1, випущену з 1982 по 2006 рік” або “більш унікальну, власну модель AF1 з відтінком ностальгії”, а у коробках “New Wave” клієнти знайдуть “класичну серію з 2007 року або пізніше” або “нестандартний AF1 із більш футуристичним відтінком”. Є також чотири дизайни від переможців попереднього конкурсу компанії “Your Force 1”, які поєднуються в обох типах коробок.

В Nike кажуть, що ці цифрові предмети колекціонування призначені не лише для використання в інтернеті.

Раніше Investory News писали, що Solana випустив криптосмартфон.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram