Новини
9 Листопада 2021
669

Netflix запустить аналог TikTok для дітей

Стримінговий сервіс прагне познайомити маленьких клієнтів із великою кількістю фільмів та серіалів

Онлайн-кінотеатр Netflix додасть у власний додаток нову функцію Kids Clips для перегляду коротких роликів, як у TikTok, повідомляє Bloomberg.

Функція Kids Clips у програмі Netflix для iOS пропонуватиме короткі відеоролики з присутньої бібліотеки дитячих шоу та фільмів. Нові кліпи планують додавати щодня.

Цей крок є спробою залучити глядачів, які зазвичай дивляться TikTok або короткі кліпи на YouTube, а також познайомити клієнтів із великою кількістю фільмів та серіалів.

Проєкт запущено у тестовому режимі. За його основу взято функцію Fast Laughs. Вона дозволяє дивитися вирізки з комедійних фільмів, телешоу та сіткомів, а також фрагменти виступів стендап-коміків, таких як Кевін Харт та Алі Вонг. Fast Laughs запустили у березні 2021 року.

Kids Clips — це аналог Fast Laughs, проте відео будуть доступні у горизонтальному, а не вертикальному форматі. Дітям дозволять переглядати не більше ніж 20 кліпів за раз.

Функція запрацює у США та іспаномовних країнах Латинської Америки, а в Канаді, Австралії та Ірландії цього тижня. Netflix підтвердив запуск кліпів після того, як розробник iOS Стів Мозер виявив їх у прихованому коді та передав Bloomberg.

Нагадаємо, Netflix опублікував звіт про свої показники за третій квартал, продемонструвавши високий приріст платних передплатників, кількість яких за квартал зросла на 4,4 млн і перевищила 214 млн.

Також, стримінговий сервіс об’єднався з британським брендом Malone Souliers, щоб створити колекцію чоловічого та жіночого взуття. Вона надихнулася найпопулярнішим серіалом “Бріджертон”, дія якого відбувається на початку XIX ст.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram