Новини
21 Січня 2022
662

Netflix підтвердив вихід другого сезону “Ігри в кальмара” та анонсував створення всесвіту за серіалом

Коли варто чекати на вихід серіалу, ще не відомо

Виконавчий директор Netflix Тед Сарандос сказав, що другий сезон найпопулярнішого шоу Netflix “абсолютно точно” вийде, пише The Verge.

“Всесвіт “Ігри в кальмара” тільки почався”, — сказав Сарандоc, відповідаючи на запитання представника фінансової компанії Fidelity Management and Research на питання про майбутнє серіалу під час телефонної розмови про доходи за четвертий квартал.

Раніше про повернення серіалу говорив його режисер Хван Дон Хек. За його словами, зараз він перебуває у “процесі планування”.

Сарандос не уточнив, коли варто чекати на вихід серіалу і як виглядатиме розширений всесвіт “Ігри в кальмара”. Однак, якщо серіал отримає стільки ж уваги, скільки інший успішний проєкт Netflix — “Дуже дивні справи” (Stranger Things), тоді ідею серіалу можуть використовувати в іграх і багато іншого, пише The Verge.

Видання також зазначає, що Netflix неодноразово заявляв, що ігри є основою його подальшої бізнес-стратегії.

Зараз у “Ігри в кальмара” вже є своя лінія мерчу та колекційні предмети Funko Pop у магазині Netflix Shop. Також 21 січня планується випуск нової спільної продукції із компанією Bape.

У листопаді Netflix отримав права на ще кілька робіт Хвана Дон Хека. Йдеться про кінокартини “Сурове випробування”, “Міс Бабуся” та “Фортеця”.

Нагадаємо, успіх серіалу “Ігри в кальмара”, який набрав найбільшу кількість переглядів шоу в історії стримінгового сервісу Netflix, призвів до різкого зльоту акцій південнокорейських розважальних компаній.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram