Новини
11 Січня 2020
948

Netflix, Disney+ та інші стримінгові сервіси втратили понад $9 мільярдів

Сервіси щорічно втрачають понад $70 млн саме через те, що користувачі діляться паролями від акаунтів

Стримінгові сервіси Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime та інші втратили $9,1 млрд у 2019 р. через користувачів, які діляться паролями від своїх акаунтів, пише The Hollywood Reporter з посиланням на дослідження Parks Associates.

Експерти Parks Associates припускають, що у 2024 р. збитки стримінгових компаній зростуть до $12,5 млрд.

Аналітики виявили, що два неназваних стримінгових сервіси щорічно втрачають понад $70 млн саме через те, що користувачі діляться паролями від акаунтів.

Також, видання наводить результати опитування Hub Entertainment Research, який показав, що 31% респондентів передавали свої паролі від стрімінговіх сервісів людям, з якими вони не проживають.

Найчастіше паролями обмінюються люди від 13 до 24 років: серед них таких 64%, а серед старших 35 років — лише 16% ділилися паролями.

Netflix, Hulu, Disney+ та інші сервіси борються з передачею і перепродажем паролів між користувачами, але не сильно турбуються про таку практику, зазначає видання. Однак на фоні зростання конкуренції та вартості контенту компаніям, ймовірно, доведеться зайнятися цією проблемою.

Передбачається, що стримінгові сервіси почнуть використовувати нове програмне забезпечення, яке допоможе контролювати обмін паролями.

Як писали раніше Investory News, акції Walt Disney Co зросли до рекордного максимуму після оголошення медіа компанії, що на її новий стримінговий сервіс Disney+ виник надзвичайний споживчий попит і кількість нових передплатників досягла 10 млн у перший день.

Нагадаємо, акції Netflix 30 жовтня показували помірне зростання: на 11:05 за київським часом їх вартість зросла на 3,5%, до $291,45 за штуку. На максимумі ціна досягала $293,49 за акцію.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram