Новини
8 Жовтня 2021
574

Названа криптовалюта, що перевершує біткоїн

Інвестори стверджують, що перспективи зростання Ethereum найбільш переконливі

Згідно з прогнозами учасників ринку, Ethereum через кілька років перевершить біткоїн за темпами зростання. Опитування CoinShares показало, що 42% інвесторів називають Ethereum криптовалютою з найбільш переконливими перспективами.

В майбутнє біткоїн вірять лише 18% учасників ринку, хоча обидві криптовалюти посідають однаково важливе місце серед цифрових активів. І в біткоїн, і в Ethereum вкладаються майже по 30% опитаних інвесторів. Серед інших популярних цифрових активів виявилися Cardano і Polkadot.

Основною причиною для інвестицій в криптовалюту респонденти (35%) назвали спекулятивні стратегії. 23% опитаних бачать у цифрових активах інструмент диверсифікації портфелів. При цьому головним побоюванням для інвесторів є регуляторні заходи й заборона криптовалюти на державному рівні — ці ризики стали ключовими для 58% респондентів.

На момент написання новини Ethereum торгується за курсом $3632. За рік криптовалюта зросла в ціні більше ніж на 900%. Капіталізація Ethereum досягає $421 млрд. Біткоїн наразі коштує $55 388. Ринкова оцінка найпопулярнішої криптовалюти становить $1 трлн.

6 жовтня ціна біткоїна перевищила $55 тис. Через стрімке зростання аналітики почали давати оптимістичні прогнози для подальшого курсу криптовалюти. Аналітик з TradingView передбачив біткоїну зростання до $100 тис.

Investory News раніше писали, що співзасновник хедж-фонду Morand-Tice Capital Management Девід Тайс в інтерв’ю CNBC застеріг інвесторів всього світу від вкладень в акції та біткоїни.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram