Соцмережі
23 Січня 2020
778

Наталія Микольська: Хроніки Давоса

Інвестори активно цікавляться Україною, але наполягають на необхідності верховенства права

Мій Давос день 2.

Давос і далі бурлить. Хоча стало спокійніше і трішки вільніше на дорогах, бо декілька світових лідерів включно з Презеидентом Трампом поїхали.

Основне цього дня:
До України дуже жвавий інтерес. На жаль, серед іншого це через слухання з імпічменту Трампа і збиття літака

Іноземні інвестори, які вже Україні дуже позитивні, хоча всі в один голос наголошують над необхідністю запровадження верховенства права та реформування судову систему

Великий український бізнес теж дуже позитивно налаштований, але як і іноземний в один голос говорить про верховенство права і судову реформу. Але додає про необхідність стимулів для подальшого інвестування у виробництво в Україні. І далі дивується, чому не створюються умови до інвестування для Українського інвестора, не гірші ніж для іноземного?

Тема економічного виміру гендерної рівності і далі в ТОПі, але це вже не лише про рівні зарплати, а набагато, набагато більше. Хоча якщо ми і далі просуватимемось такими темпами як останні 10 років, зарплати чоловіків і жінок у всьому світі будуть рівні лише через 257 років.

Фарід Захарія фантастичний і говорить про наратив України в світі і світових медіа: «найгірше, що може статись з Україною, це щоб про неї «забули»

Давид Камерон у відмінній формі

Медіа тренінги потрібні терміново для всіх нових українських політиків, як і тренінги щодо євроінтеграції, та питань міжнародної торгівлі

Як на мене слова David Braun щодо євроінтеграції вирвані з контексту дискусії щодо іннвстиційних стимулів і змагання держав щодо залучення інвесторів. Проте, він політик і має розуміти вагу кожного свого слова. Див пункт вище

Ера страйків минула. Одинока активістка з плакатом про зміни клімату. Тепер активісти учасники дискусії

Давос відчуває зміни клімату – на вулиці в день +5 і весняне болото

Ukraine house Davos і далі переповнений відвідувачами

Мій лук вчора від Українських дизайнерів і далі викликає інтерес і дає можливість розповідати про українські креативні індустрії.
Ще більше успішних, талановитих і фантастичних українців на вулицях і заходах !!!

To be continued…

 

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram