Новини
21 Березня 2019
812

Нащадок Twitter: Стартап Square розвиває екосистему криптовалюти

Компанія шукає співробітників, які будуть працювати над проектами з відкритим вихідним кодом

Фото: Entrepreneur

Платіжний стартап Square, створений засновником соціальної мережі Twitter Джеком Дорсі (Jack Dorsey), запрошує співробітників для роботи над кріптовалютними ініціативами з метою розвитку індустрії. Про це Дорсі повідомив на своїй сторінці Twitter.

Він розповів, що планує найняти трьох або чотирьох інженерів і одного дизайнера, які будуть працювати над проектами з відкритим вихідним кодом. Нові співробітники будуть отримувати зарплату в біткоінах.

Це буде перша ініціатива Square, яка не відповідає бізнес-цілям стартапу. Засновник планує, що нові співробітники повністю зосередяться на створенні корисних для криптовалютної спільноти продуктів.

Джек Дорсі також розповів, що розвиток криптовалютної екосистеми буде найважливішим досягненням, яке Square може зробити для спільноти. Адже як відомо, Дорсі є давнім прихильником біткоінів і вважає його невід’ємною частиною інтернету.

“Square взяв багато від кріптовалютної спільноти і використовував відкриті напрацювання. І ми недостатньо повернули спільноті. Тому зараз будемо вкладати в екосистему, і це буде слугувати нашій спільній меті задля створення глобальної фінансової системи для інтернету”, – додав глава Square.

Важливо, що платіжна мережа Square за IV квартал 2018 р. отримала максимальний дохід за всю історію роботи сервісу з криптовалют.

Нагадаємо, аналітичний ресурс CoinMetrics, що спеціалізується на виявленні активності в мережах криптовалюти, 27 лютого залучив $1,9 млн інвестицій від холдингової компанії Fidelity Investments і двох венчурних компаній Highland Capital і Dragonfly Capital.

А на початку березня стало відомо, що оператор кріптобіржі Poloniex інвестиційного додатку Circle Invest та розробник стейблкоіна USDC стартап Circle планують залучити додаткові $250 млн інвестицій.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram