Новини
22 Липня 2022
606

Найкращим у світі рестораном став Geranium у Копенгагені

Заклад розташований на восьмому поверсі футбольного стадіону з видом на парк

Найкращим рестораном світу за версією нового щорічного рейтингу World’s 50 Best Restaurants став Geranium у Копенгагені. Він спеціалізується на сезонних скандинавських продуктах. Geranium відкрили у розпал фінансової кризи, у 2010 році. Він розташований на восьмому поверсі футбольного стадіону з видом на парк.

Данські ресторани другий рік поспіль очолюють рейтинг. У 2021 році перше місце посів копенгагенський Noma.

На фото: команда Geranium
Фото: Geranium

У топ-3 найкращих ресторанів цього року потрапили Central у Лімі, Перу, та Disfrutar у Барселоні. Перший пропонує традиційну перуанську кухню у сучасній подачі, а другий – авангардні середземноморські страви.

Церемонія нагородження проходила у Лондоні у павільйоні Old Billingsgate. Спочатку в будівлі розташовувався рибний ринок, найбільший у ХІХ ст.

Нагадаємо, популярність ресторану української кухні “Веселка”, що знаходиться у нью-йоркському Мангеттені, за тиждень зросла на 75% на фоні російського вторгнення в Україну. Також за тиждень заклад зібрав на потреби України $10 тис.

Тим часом канадська мережа ресторанів Freshii найняла касирів з Нікарагуа, які працюють по відеозв’язку. Їм платять по $3,75 за годину, хоча в країні мінімальна годинна ставка — $11,73.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram